Conzo e un fel de BizTool pentru domeniul construcțiilor

Conzo e un fel de BizTool pentru domeniul construcțiilor Conzo e un fel de BizTool pentru domeniul construcțiilor

Conzo.ro este prima platformă de tip marketplace dedicată domeniului construcțiilor, un fel de BizTool pentru companii și meșteri din acest domeniu.

Volumul construcţiilor s-a majorat cu peste 40% în iulie 2019, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform INS. Este al patrulea an consecutiv de creştere a acestui sector, care se confruntă cu un deficit de forţă de muncă fără precedent.

În acest context, platforma online Conzo aduce împreună, în acelaşi loc, atât cererea, cât şi oferta din piaţa de construcții. Serviciile disponibile pe www.conzo.ro sunt de tip all inclusive, de la proiecte postate de clienţi persoane fizice, până la oportunităţi de angajare şi subcontractare, oferite de companii. Astfel, toţi actorii implicaţi economisesc timp şi resurse materiale.

“Ideea acestui proiect mi-a venit acum mai bine de cinci ani şi este născută din propria experienţă. Mi s-a întâmplat, de-a lungul timpului, să am propuneri de proiecte în judeţe în care îmi lipsea mâna de lucru sau aveam nevoie de o companie parteneră. Nu vă mai spun de câte ori mi-am auzit prietenii plângându-se că nu găsesc un instalator sau o firmă care să le zugrăvească apartamentul. Cu ajutorul tehnologiei, am reuşit să dezvoltăm Conzo, o singură soluţie pentru toate aceste probleme şi chiar mai mult”, mărturiseşte Alexandru Boca, fondator Conzo.