Competiție pentru antreprenorii sociali cu soluții bazate pe machine learning și analytics

Competiție pentru antreprenorii sociali cu soluții bazate pe machine learning și analytics Competiție pentru antreprenorii sociali cu soluții bazate pe machine learning și analytics

SAP și Google Cloud lansează Circular Economy 2030, o competiție globală dedicată antreprenorilor sociali care sunt invitați să-și prezinte ideile pentru soluții software bazate pe machine learning și analytics.

La concursul Circular Economy 2030, sunt invitați să participe antreprenorii sociali, inclusiv din România, și are un fond de premii de peste 200.000 de dolari.

Proiectele trebuie să includă propuneri pentru crearea unei economii circulare în care consumul și poluarea sunt minimizate prin reciclare, refolosire, renovare și reparare.

Competiția a fost anunțată în cadrul World Economic Forum care a avut loc la Davos, Elveția, între 22 și 25 ianuarie 2019. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 17 martie, iar cei cinci finaliști vor fi anunțați în cadrul evenimentului Google Cloud Next Conference din 9 aprilie. Aceștia vor fi invitați să participe la un hackathon on-site pe 12 aprilie, la San Francisco.

Mai multe pe Start-up