Compania de consultanţă Colliers a fost mandatată de NEPI Rockcastle pentru a vinde portofoliul de birouri

Compania de consultanţă Colliers a fost mandatată de NEPI Rockcastle pentru a vinde portofoliul de birouri Compania de consultanţă Colliers a fost mandatată de NEPI Rockcastle pentru a vinde portofoliul de birouri

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a fost mandatată să vândă portofoliul de birouri al fondului de investiţii NEPI-Rockcastle, în ceea ce ar fi cea mai mare tranzacţie de acest gen de pe piaţa locală.

Potrivit aceloraşi surse, printre cei interesaţi de birouri ar fi şi cei de la Globalworth, iar în cazul în care se vor cumpăra toate clădirile fondului sud-african, inclusiv proiectul din Slovacia, valoarea s-ar ridica la circa 340 mil. euro, potrivit evaluărilor NEPI. Nici Colliers International şi nici NEPI Rockcastle nu au oferit vreun comentariu pe această temă. Colliers International a mai fost implicată şi în vânzarea birourilor AFI Park 1-5 din portofoliul Africa Israel, însă deal-ul a picat. Dacă s-ar fi semnat, cu o valoare de 164 mil. euro ar fi fost cea mai mare tranzacţie semnată pe piaţa locală de birouri.

Sursa: Ziarul Financiar