Cisco lansează un portofoliu de soluții pentru continuitatea operațională a companiilor

Cisco lansează un portofoliu de soluții pentru continuitatea operațională a companiilor Cisco lansează un portofoliu de soluții pentru continuitatea operațională a companiilor

Cisco a anunțat un nou portofoliu de soluții axate pe continuitatea afacerii, în cadrul CiscoLive!


Conform celui de-al cincilea studiu PwC COVID-19 CFO Pulse Survey , persoanele în poziția de Chief Financial Officer se concentrează pe schimbarea măsurilor și cerințelor de securitate la locul de muncă (87%). În plus, aproximativ jumătate dintre CFO spun că organizațiile din care fac parte vor face din lucrul la distanță o opțiune permanentă pentru activitățile care permit acest lucru.


Ca răspuns la pandemie, multe organizații au ales soluții axate pe continuitatea activității, lucrând cu Cisco Customer Experience (CX) și partenerii Cisco pentru a asigura funcționarea și productivitatea afacerilor. În următoarea etapă de răspuns la pandemie și de pregătire pentru evenimente viitoare, CIO, specialiștii IT și de operațiuni vizează implementarea unui mediu IT care se va adapta și va învăța din lecțiile ultimelor luni. Majoritatea CFO (72%) care au răspuns la sondajul PwC spun că se așteaptă la o mai mare reziliență și agilitate ca urmare a experienței pandemice, iar 49% consideră că investițiile în tehnologie realizate în această perioadă le vor poziționa mai bine organizațiile pe termen lung.


Mai multe pe Start-up