Cisco aduce în Webex funcționalități pentru un work-life balance mai bun

Cisco aduce în Webex funcționalități pentru un work-life balance mai bun Cisco aduce în Webex funcționalități pentru un work-life balance mai bun

Cisco anunță noi funcționalități în platforma Webex, care permit utilizatorilor să se axeze mai mult pe confortul personal.


Concepută încă din etapa de design pe principiul respectării vieții private, Webex People Insights permite utilizatorilor individuali și echipelor să-și stabilească și să-și atingă obiectivele legate de întâlniri, menținerea unui echilibru între viața profesională și cea personală, conexiuni și gestionarea timpului.


Noutățile prezentate se adaugă la cele peste 400 de funcționalități Webex lansate în ultimele 6 luni, concepute să ofere experiențe de colaborare incluzive și de încredere.


Disponibilă în noua platformă Webex, People Insights se aliniază la obiectivele pe care și le stabilesc utilizatorii în ceea ce privește întâlnirile, conexiunile, menținerea unui echilibru între viața profesională și cea personală și gestionarea timpului. Informațiile disponibile utilizatorilor sunt incluse în trei categorii: personale (Personal), de echipă (Team) și organizaționale (Organizational). Informațiile respectă principiile confidențialității, sunt securizate și sunt disponibile doar utilizatorilor.


Mai multe pe Start-up