Cinci aplicații de meditație pe care să le încerci ca să fii mai bine cu tine

Cinci aplicații de meditație pe care să le încerci ca să fii mai bine cu tine Cinci aplicații de meditație pe care să le încerci ca să fii mai bine cu tine

După doi ani complicați, fie că e vorba de pandemie, fie că e vorba de război, avem nevoie de orice ajutor pentru a liniști. Așadar azi am ales cinci aplicații de meditație pe care să le recomandăm pentru voi.


Au fost 2 ani de pandemie complicați. Povestea nu s-a terminat încă. Acum e război lângă noi. Te minți dacă spui că tu ai avut 2 ani excepționali și te simți incredibil. Într-un mod sau altul am fost afectați cu toții. Ne-am trezit cu teamă dimineață, nu am știut exact de unde să o apucăm. De multe ori ne-am condamnat pe noi că ne plângem prea mult, că până la urmă stăm în casă, nu mergem în război. Poate că nu mergem noi la război, dar a venit războiul lângă granițele noastre.


Așadar, ai nevoie de orice ajutor se poate. Fie că vorbim de grupul de suport din jurul tău, format din prieteni sau familie, fie de terapie specializată, fie pur și simplu de câteva momente cu tine uneori. Iar aplicațiile de mindfullness și meditație te pot ajuta să iei un pic din greutatea pe care o duci pe umeri.


Mai multe pe Start-up