Cerere mare pe vacante in septembrie si octombrie. Cat costa un pachet de 7 nopti?

Cerere mare pe vacante in septembrie si octombrie. Cat costa un pachet de 7 nopti? Cerere mare pe vacante in septembrie si octombrie. Cat costa un pachet de 7 nopti?

“Septembrie si octombrie sunt lunile preferate de vacante de cei care vor sa evite aglomeratia si caldura excesiva. Vorbim, in special, de cei din middle management si antreprenori. De asemenea, septembrie si octombrie sunt lunile preferate de cei care au mai multe vacante pe an, optand pentru aceasta perioada pentru concediul la plaja. 35% din numarul total al turistilor din sezonul 2018 isi fac vacanta de vara in septembrie si octombrie”, a declarat Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Cu 7% mai multi turisti fata de septembrie 2017 isi petrec vacanta in Antalya in septembrie ori octombrie si cu 15% mai multi merg in Bodrum, potrivit statisticilor Cocktail Holidays. In aceasta perioada, o vacanta in Antalya costa de la 485 de euro/persoana/7 nopti, la un hotel de cinci stele cu ultra all inclusive, si este cu 115 euro mai ieftina fata de varful de sezon.

Mai multe pe Wall-Street