Cele mai bune startup-uri românești care salvează planeta

Raportul Green Ecosystem Overview Cele mai bune startup-uri românești care salvează planeta

În cadrul summit-ului Climate Innovation Day fost prezentată o radiografie detaliată a ecosistemului de startup-uri și afaceri ”verzi” din România și Bulgaria. Care sunt startup-urile românești care au făcut o misiune și salvarea planetei? Raportul Green Ecosystem Overview cuprinde lista startup-urilor cu soluții și inițiative verzi, precum și o mapare a actorilor cheie care se implică activ și sprijină inițiativele din acest sector.


Realizarea acestui instrument deosebit de important pentru susținerea antreprenoriatului verde local și regional este o inițiativă privată dezvoltată în cadrul programului Black Sea ClimAccelerator de către Impact Hub Bucharest, The Climate Vertical din România și Innovation Starter din Bulgaria, sprijinit de către organizația europeană EIT Climate-KIC.


Raportul Green Ecosystem Overview include 72 de startup-uri din România și 31 de startup-uri din Bulgaria cu soluții și inițiative verzi, precum și 89 de jucători cheie (instituții publice și private, ONG-uri, companii etc.) din România și 30 din Bulgaria care susțin activ inițiativele din acest sector.


Mai multe detalii pe Start-up.ro