Cât de greu este să concurezi cu giganţii când ai o afacere mică în România. „Europenii ne consideră o forţă de muncă ieftină şi atunci asta caută preponderent"

Cât de greu este să concurezi cu giganţii când ai o afacere mică în România. „Europenii ne consideră o forţă de muncă ieftină şi atunci asta caută preponderent" Cât de greu este să concurezi cu giganţii când ai o afacere mică în România. „Europenii ne consideră o forţă de muncă ieftină şi atunci asta caută preponderent"

Pentru Karla Popa, născută într-o familie de antreprenori, să lucreze ca angajat nu a fost niciodată o opţiune. După ce a lucrat cot la cot cu părinţii săi pentru dezvoltarea afacerii lor, a fondat, împreună cu soţul său, afacerea Ka & Ma Trading, un business axat pe producţia şi vânzarea de saltele, toppere, pilote, dar şi paturi tapiţate, care a depăşit anul trecut pragul de 1 milion de euro. Ce urmează?


Karla Popa provine dintr-o familie de antreprenori, după cum a povestit ea în una dintre ediţiile recente ale emisiunii ZF Ecosistemul Marketplace. A crescut alături de părinţii care produceau perne pentru mobilier de grădină, în special pentru piaţa din Suedia. Astfel, nu a luat în calcul altă opţiune decât a antreprenoriatului. A înfiinţat alături de soţul său firma Ka & Ma Trading în 2011, începând cu vânzarea pernelor produse de părinţii săi către magazinele mari de bricolaj.


Mai multe pe BusinessMagazin