Cassini Hackathon - concurs tech și în România pentru cele mai bune soluții pentru zona arctică

Hackathon Cassini Hackathon

Cel de-al doilea CASSINI Hackathon, competiția internațională space tech ce reunește antreprenori din zece țări europene cu scopul de a descoperi cele mai bune soluții în rezolvarea unor probleme de interes global, se desfășoară anul acesta și în România, în perioada 1 septembrie - 7 noiembrie.


Competiția are ca tematică în acest an “Conectarea cu Arcticul”. Misiunea participanților este de a găsi, cu ajutorul ideilor inovatoare și al tehnologiei, noi rute de călătorie, de a proteja animalele sălbatice, de a ajuta comunitățile indigene și de a păstra habitatele naturale din îndepărtatul Arctic.


Competiția din România este organizată de IdEA - Institutul de Excelență în Antreprenoriat (https://www.ongidea.ro/), alături de echipa care stă la baza acceleratorului pentru startup-uri Commons Accel, în perioada 5-7 noiembrie sub forma unui eveniment hibrid.


Participanții își pot înscrie proiectele până în data de 29 octombrie pe https://hackathons.cassini.eu/romania. Prezentarea acestora va avea loc în perioada 5-7 noiembrie, în cadrul evenimentului, atât live, cât și online.


Mai multe pe Start-up