Bucharest Big Data Week: online, între 6-8 octombrie. Despre impactul datelor în business

Bucharest Big Data Week: online, între 6-8 octombrie. Despre impactul datelor în business Bucharest Big Data Week: online, între 6-8 octombrie. Despre impactul datelor în business

Bucharest Big Data Week, singurul eveniment despre domeniul datelor organizat în România, va fi online în perioada 6-8 octombrie (o conferința pe 6 octombrie care se va concentra pe aplicabilitatea din business și multiple workshop-uri tehnice pe 7 și 8 octombrie).


Big Data Week, eveniment internațional de referință pentru domeniul datelor, reunește comunitatea de profesioniști din domeniu, prin singurul eveniment local, organizat anul acesta online, în perioada 6-8 octombrie, din București, cu deschidere pentru specialiștii din întreaga lume.


eSolutions, companie de tehnologie specializată în soluții de big data și Bigstep, furnizor global de servicii de infrastructură și big data, își unesc forțele pentru a aduce în atenția publicului din România fenomenul în amploarea lui, printr-un proces concentrat de educație despre tendințele din domeniu și impactul utilizării datelor în business.


Printr-o conferință-ancoră pe data de 6 octombrie, cu focus pe tendințele-cheie ale domeniului, și prin numeroase cursuri practice pe 7 și 8 octombrie, publicul va avea o oportunitate excelentă de învățare, agenda de discuții urmând direcții majore din tehnologie precum Inteligența Artificială, Machine Learning, Business Inteligence, Real-Time Analytics, Data Science, Cloud, Microservicii.


Mai multe pe Start-up