Bookingham e startup-ul românesc de rezervări și promovarea afacerilor locale

Bookingham e startup românesc Bookingham e startup-ul românesc de rezervări și promovarea afacerilor locale

Bookingham, o aplicație nouă de rezervări online se lansează în această primăvară pe piața din Cluj-Napoca. Produsul își propune să reducă semnificativ costurile de administrare a campaniilor de marketing online, și totodată să simplifice procesele de colectare și management a rezervărilor sau programărilor.


Ideea startup-ului a prins contur în urmă cu câțiva ani în Cluj-Napoca, din necesitatea de a crea o platformă care nu doar să simplifice modul în care se fac rezervările online la restaurante, cabinete medicale sau săli de fitness, ci și pentru a ajuta aceste business-uri să își promoveze serviciile, direct dintr-o singură aplicație.


Conceptul se aseamănă platformelor precum Opentable sau Reservio, care au un succes considerabil peste granițe. O platformă online de rezervări este și ialoc.ro, care s-a reprofilat în momentul acesta pentru oferirea de vouchere care să fie folosite de clienți după pandemie.


Localurile pot face campanii de marketing prin aplicație

Cu Bookingham utilizatorul poate face o programare la medic (fie el specializat în medicină umană sau veterinară), la o cafenea, la săli de sport, saloane de înfrumusețare, sau chiar și la notar sau avocat.


Mai mult, userii pot descoperi și profita de discounturi și oferte ale business-urilor, fie ele happy hours la baruri, promoții speciale la restaurante, reduceri la saloane de înfrumusețare, sau pachete promoționale la dentist.