Beyond the Future, evenimentul care inspiră următoarele generații de inventatori români

Beyond the Future Beyond the Future, evenimentul care inspiră următoarele generații de inventatori români

13 personalități din domeniul inovației tehnologice își vor împărtăși ideile pe data de 16 septembrie 2021 la Beyond the Future, primul eveniment hibrid marca TEDxInovatorilorStreet.

Evenimentul, care va avea loc la MATER Biblioteca de Materiale din cadrul NOD Makerspace, este organizat de Inventikus, clusterul dedicat susținerii și promovării invențiilor românești.


Celor 13 speakeri li se vor alătura și trei invitați speciali care au pus bazele unor noi domenii și perspective ale cunoașterii în România.


Poveștile invitaților TEDxInovatorilorStreet, despre parcursul aventuros de la idee la inovație, despre invenții care pot schimba lumea în mai bine, dar și despre provocările viitorului, oferă speranța că România și-ar putea susține inventatorii pentru ca ulterior proiectele lor să contribuie la creșterea calității vieții.


”În cadrul primului eveniment din seria TEDxInovatorilorStreet reunim lideri de opinie din domenii diverse, precum medicină, educație, psihologie și IT, pentru a demonstra că tehnologia poate fi folosită în orice domeniu de activitate, de oameni cu preocupări variate. Aducem laolaltă vizionarii, oamenii care au idei strălucite pe care le transpun în realitate, în invenții și inovații care pot genera un impact puternic la nivel social”, declară Ioana Borșan, Project Manager TEDx InovatorilorStreet.


Mai multe pe Start-up