BCR lansează un credit pentru studenți, dar și pentru ONG-uri și recalificare. Garantare de la Fondul European de Investiții

ONG BCR BCR lansează un credit pentru studenți, dar și pentru ONG-uri și recalificare. Garantare de la Fondul European de Investiții

BCR Social Finance a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment hibrid primele finanțări dedicate IMM-urilor și ONG-urilor pentru reconversie profesională și educație, cu garantare europeană prin Fondul European de Investiții. Astfel, BCR va lansa un credit de studii pentru studenți.


Ștefan Buciuc a vorbit despre produsele de finanțare pe care BCR Social Finance le lansează astăzi în România.


Astfel, BCR Social Finance va lansa în curând un credit de studii pentru studenți finanțat prin Fondul European de Investiții. Pe lângă acesta, prin garantarea Fondului European de Investiții vor fi lansate mai multe finanțări dedicate ONG-urilor, IMM-urilor și recalificării profesionale a angajaților.


Creditul pentru educație „Skills and Education” are un target de 1.200 de studenți. Valoarea programului e de 75 de milioane de lei pentru 3 ani. El va fi lansat în primul trimestru din 2021 și va porni ca un pilot cu anumite universități din România.


Mai multe pe Start-up