Asus îmbunătățește noile laptop-uri ZenBook cu procesoare și plăci video noi

Asus îmbunătățește noile laptop-uri ZenBook cu procesoare și plăci video noi Asus îmbunătățește noile laptop-uri ZenBook cu procesoare și plăci video noi

ASUS a anunțat cele mai recente laptopuri din seria premium ZenBook, în frunte cu modelul de 15,6 inchi ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) și cel de 14 inchi - ZenBook Duo 14(UX482).


Aceste laptopuri cu două ecrane introduc noul ASUS ScreenPad Plus înclinat, un ecran secundar tactil cu lățime completă dotat cu un nou mecanism de auto-înclinare, care îmbunătățește lizibilitatea, ajută la răcire și funcționează perfect în tandem cu ecranul principal, pentru multitasking și creativitate fără efort.


ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe de flagship, fiind dotat cu procesoare care urcă în gamă până la un Intel Core i9 de generația a 10-a și 32 GB memorie RAM. Echipat cu un GPU de laptop de generație următoare NVIDIA GeForce RTX 3070, beneficiază de toate îmbunătățirile NVIDIA Studio destinate creatorilor de conținut.


Ecranul tactil 4K OLED HDR NanoEdge integrat pe ZenBook Pro Duo 15 OLED are un design cu patru margini subțiri pe cele patru laturi, cu un raport ecran-corp de 93 %, care maximizează spațiul disponibil pe ecran. Tehnologia de afișare OLED oferă o rată de contrast de 1.000.000:1, aspecte confirmate prin certificarea VESA DisplayHDR True Black 500 a ecranului. Ecranul secundar de 14 inchi 4K UHD ScreenPad Plus, care are acum o luminozitate îmbunătățită de 400 de niți, alături de ecranul principal. Stocarea ultra-rapidă pe SSD de până la 1 TB PCIe 3.0 x4 ajută la accelerarea oricărui flux de lucru.


Mai mult pe Start-up