Antreprenorul care a adus Counter Strike în viața reală

Antreprenorul care a adus Counter Strike în viața reală Antreprenorul care a adus Counter Strike în viața reală

Un antreprenor local a decis acum câțiva ani să-și ducă pasiunea pentru Counter Strike la un alt nivel și a deschis o arenă în viața reală. Am vorbit cu Vlad Zamfir despre arena Fysnow de Airsoft la emisunea Ziua Zero.

Puteți urmări discuția cu Vlad Zamfir în videoul de mai sus sau puteți citi declarațiile lui mai jos. A înființat arena de airsoft acum 3 ani, la marginea Bucureștiului, pe centura Capitalei, în zona Glina. Acolo există două hărți, dintre care una imită în viața reală harta Fy Snow din Counter Strike.

Iată principalele sale declarații:

"În urmă cu ceva timp, cu 4-5 ani, am participat la câteva jocuri de Airsoft. Seamănă cu paintball, dar are bile de plastic. E un joc bazat pe onoare, pentru că la Airsoft loviturile nu se văd și fiecare jucător trebuie să recunoască loviturile și să se declare eliminat din joc."

"Se organizau doar jocuri în afara Bucureștiului. La ceva vreme după, am avut un vis, că joc Airsoft pe o hartă de Counter Strike. În copilărie am jucat destul de mult CS. Apoi am considerat că e cazul să mă apuc de un proiect care să ducă visul în realitate."

Mai multe pe Start-up