Andrei Nistor, Academia lui Ed: La 22 de ani dă elevilor din Galați și Pitești ce școala nu poate

Andrei Nistor, Academia lui Ed: La 22 de ani dă elevilor din Galați și Pitești ce școala nu poate Andrei Nistor, Academia lui Ed: La 22 de ani dă elevilor din Galați și Pitești ce școala nu poate

Pe Andrei Nistor l-am cunoscut la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life organizată de start-up.ro. În ultimii doi ani a dezvoltat un concept educațional nonformal pentru elevii din Galați și nu numai. Aceasta este povestea unei inițiative lăudabile, Academia lui Ed.

Academia lui Ed este un proiect dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani. “Ne propunem ca din micul "IED" ce intră în proiect să iasă un "ED" vertical prin îndepărtarea factorului de "I"nfluențabilitate.”, spun creatorii proiectului pe pagina de Facebook a proiectului.

Academia lui Ed - organizația care vrea să ofere elevilor ce școala nu le poate da

Practic, ce fac? Nu sunt un startup. Nu sunt un business. De ce scriem despre ei? Pentru că ne plac inițiativele educaționale care vor să scoată mai mult din școala românească. Academia lui Ed e un proiect prin care se organizează ateliere de educație nonformală pentru elevi, ca aceștia să dezvolte skill-uri pe care nu le au în mod normal în școală.

Mai multe pe Start-up