Amazon Web Services deschide un nou birou în București

Amazon Web Services Amazon Web Services deschide un nou birou în București

AWS continuă să investească în România pentru a susține un număr tot mai mare de clienți și parteneri români din toate industriile care migrează către cloud


Astăzi, Amazon Web Services (AWS) anunță deschiderea primului său birou în București, România. Noul birou face parte din investiția continuă a AWS în Europa Centrală și de Est, compania extinzându-și echipa care sprijină numărul tot mai mare de clienți și parteneri din România. Account manageri, manageri de parteneri, arhitecți de soluții, precum și alte roluri de suport vor sprijini organizațiile românești de toate dimensiunile pe măsură ce fac tranziția către AWS.


Avira, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România, Bit Soft, BITSoftware, City Insurance, Enel România, Nova Power & Gas, Superbet, The Third Iteration, Thinslices, UiPath și multe altele se numără printre întreprinderile de top din România și startup-urile cu cea mai rapidă creștere care folosesc AWS pentru a-și dezvolta și reinventa afacerile. Clienții români folosesc AWS pentru a rula o gamă completă de funcționalități, de la aplicații mobile, web și sociale, la medii de dezvoltare și testare, analize Big Data, aplicații de afaceri pentru întreprinderi, Internet of Things (IoT), inteligență artificială (AI) și machine learning (ML), precum și aplicații critice.


"România dispune de resurse incredibile de talent și de profesioniști IT foarte bine pregătiți și creativi, care vorbesc multiple limbi străine și care dezvoltă aplicații software inovative. În plus, găzduiește multe companii românești importante și startup-uri cu o creștere rapidă, care deschid calea în domeniul inovării digitale", a declarat Przemek Szuder, Lider AWS Europa Centrală și de Est. ”Având în vedere că București, Cluj-Napoca și Iași se numără printre centrele IT cu cea mai rapidă creștere din Europa, considerăm că România este o locație foarte bună pentru afaceri și dorim să continuăm extinderea prezenței locale."


Mai multe pe Start-up