Ai un startup de AI? Poți câștiga 100.000 $ și un supercomputer

Ai un startup de AI? Poți câștiga 100.000 $ și un supercomputer Ai un startup de AI? Poți câștiga 100.000 $ și un supercomputer

NVIDIA găzduiește o competiție pentru a găsi cel mai bun startup de inteligență artificială din Europa. Concursul va fi organizat în cadrul conferinței GTC Europe 2018.

Sunt eligibile pentru a se înscrie în competiție startup-urile care folosesc AI / deep learning, au fost înființate după 2015 și nu au primit finanțări mai mari de 5 milioane de dolari.

Startup-urile selectate vor fi invitate la prima rundă a competiției Inception Awards, care va avea loc în perioada 25-29 iunie. Aici vor trebui să țină un pitch în fața unui public format din VC-uri internaționale și directori din industrie pentru a câștiga un loc în finală. Zece startup-uri vor trece de această etapă și își vor prezenta proiectul din nou la GTC Europe, acolo unde va fi anunțat și marele câștigător. Acesta va pleca acasă cu o unitate NVIDIA DGX Station și 100.000 de dolari.

Finaliștii vor fi selectați în baza unei serii de criterii care țin cont de aplicarea inovatoare a inteligenței artificiale și potențialul comercial al produsului. Termenul limită pentru înscrieri este 25 mai. Pentru aceasta, trebuie să completați și să trimiteți formularul de aici.


Mai multe pe Start-up