Transferuri, transport pasageri de la Timisoara/ Arad la aeroport Budapesta, transfer privat cu masina mica

Preț:  130 Lei

www.timisoara-aeroport-budapesta.com


- servicii de transport persoane/ pasageri de la Timisoara / Arad la aeroport Budapesta,

- transferuri in regim privat cu autoturism, cu masini mici de la Timisoara si Arad la aeroport Budapesta,

- legaturi, curse rapide in regim privat, plecari imediate spre/ la aeroport Budapesta din Timisoara si Arad.

 

Transferurile de pasageri pentru aeroportul Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini mici, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer. 

Transferurile noastre se realizeaza in regim privat. In acest caz caz nu impartiti autovehiculul cu alte persoane nu aveti alte persoane in masina. Veti calatori in masina doar dumneavoastra sau familia/ grupul dumneavoastra. Nu veti astepta dupa alte persoane sau alti pasageri. Autoturismul nu se va abate de la traseu pentru a prelua sau pentru a debarca alte persoane. 

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5-6 ore inainte de decolare. 

Avantajul transferurilor cu masina mica, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina mica inseamna ca masina va preia de la adresa doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta, la gara Keleti, sau in oras, fara a mai se pierde timpul dupa alti pasageri, cum este in cazul microbuzelor.

Se inchiriaza autovehiculul cu sofer.

Informații de contact

Judet

Timis

Persoană de contact

HUNGARO SZEPT

Telefon

0786032786

Email

Categorie Anunț

Transporturi

Nr Anunț

20407

Dată Actualizare

28-04-2021 21:53:09