Recondiționare sticlă Samsung Galaxy S7 Edge

Recondiționare sticlă Samsung Galaxy S7 Edge
ANUNȚ EXPIRAT

Te-ai săturat să auzi că nu se poate înlocui sticla pentru modelul tău de telefon atunci trebuie să citești în continuare.

Noi, la BITS Service, putem înlocui sticla sau touchscreen-ul pentru 95% dintre telefoanele comercializate pe piața din România.

Cum?

Avem în dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din București. Înlocuirea sticlei telefonului se realizează într-un mediu antistatic, cu temperatură și umiditate controlate și fără microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încât praful să nu ajungă în zona de lucru, de asemenea aerul este în permanență filtrat de unități purificatoare.

Procesul de separare a sticlelor sparte de pe display se realizează prin criogenizare la -185 de grade. La această temperatura adezivul dintre sticlă și display devine casant iar tehnica avansată ne permite să realizăm tot pocesul în 45 de min. iar rezultatul este 100% perfect.

După ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adaugă alte piese noi și originale cu ajutorul unei prese ce asigră un aliniament perfect și o putere constantă de presare asistată de alți factori cu duc la obținerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat și calculat la cel mai înalt nivel astfel încât display-urile recondiționate sunt identice cu cele noi.

Pentru mai multe detalii accesați www.bitsservicegsm.ro

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Telefoane și GSM

Nr Anunț

19166

Dată Actualizare

31-03-2018 21:53:03