Panou Radiant Uden-s 500W Crin Auriu

Preț:  1300 Lei

Producator UDEN-S

Garantie 5 Ani

Putere Calorica 500 W

Suprafata incalzita (h=2.5m) 10 mp

Durata medie exploatare 25 Ani

Panou Radiant Uden-s 500W Crin Auriu este un incalzitor metalo-ceramic, pictat manual, cu putere de consum redusa, ce incalzeste o suprafata 8-10 m², cu inaltimea medie de 2.5 m. Panoul radiant Uden-s poate fi folosit ca o sursa de incalzire principala, cat si ca o alternativa la un sistem de incalzire existent. Principiul incalzirii cu Panou Radiant Uden-s 500W Crin Auriu, este similar cu cel al incalzirii solare. Caldura se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe diferite corpuri din incapere pe care le incalzesc treptat, iar schimbul reciproc de caldura intre obiectele incalzite, incalzeste si aerul.

Datorita acestui proces de incalzire este eliminata umezeala, condensul si igrasia din spatiile incalzite cu panouri radiante.

Radiatiile infrarosii emise de panourile radiante incalzesc direct peretii incaperilor, asigurand astfel o temperatura controlata a mediului, ceea ce duce la eliminarea igrasiei si a mucegaiului din incaperile cu umiditate excesiva.

Panourile Radiante Uden-s functioneaza pe baza de curent electric, emana radiatii cu infrarosu, invizibile ochiului uman, pentru a incalzi corpurile din jurul nostru.

Folosirea panourilor radiante Uden-s ofera mai multe beneficii pentru sanatate decat alternativele prin convectie, contribuind la mentinerea sanatatii organismului si diminuarea unor simptome circulatorii, respiratorii, imunologice sau legate de confortul fizic si psihic. Efectul de incalzire directa asupra oamenilor duce la o circulatie mai buna a sangelui, ceea ce genereaza o incalzire in profunzime a corpului, si nu o incalzire limitata la suprafata ca in cazul incalzirii prin convectie.

Informații de contact

Judet

Tulcea

Persoană de contact

Elena Ecoterm

Telefon

0770721565

Email

Categorie Anunț

Casă și Grădină

Nr Anunț

20377

Dată Actualizare

07-04-2021 14:24:09