Laptopuri ieftine, cele la mana a doua

ANUNȚ EXPIRAT

Cand vrei sa iti cumperi un laptop ieftin, ia in calcul variant unuia la mana a doua. Este una dintre cele mai bune variante de a gasi laptopuri ieftine.

            Cea mai indicate variante, atunci cand te grabesti si vrei laptopuri ieftine sunt cele second hand. Le gasesti mai ales pe site-urile de anunturi, dar si la magazine de cartier, in special la cele unde se fac reparatii de telefoane mobile, dar si de aparate electronice.

            De exemplu, daca in magazine un laptop costa 2000 de lei, daca il cumperi de la un magazine second hand sau de la o persoana care nu mai are nevoie de el, il poti achizitiona la jumatate de pret. Este de preferat, mai ales ca astfel de aparate, chiar daca le cumperi noi, nu iti poate garanta niciun producator ca te vor tine ani intregi, deci nu este o investitie pe trmen lung.

            Le poti cumpara din afara tarii

            Laptopuri ieftine mai poti gasi sic and mergi in concediu, caci nu de multe ori preturile din afara sunt mai mici decat cele din Romania. Si asta nu este valabil doar la laptopuri, ci si la alte produse electronice si electrocasnice, dar si la haine sau la produse alimentare. De la dulciuri, pana la bauturi racoritoare.

            Si unele vacante pot fi achizitionate mai ieftin din alte tari, asa ca poti lua incalcul aceasta varianta pentru concediul din vara asta.  Sau poti merge in vacant in starinatate, caci poate fi mai ieftin decat in Romania. Spre exemplu, Grecia este o optiune ideala.

            Laptopuri ieftine, ochii pe promotii

            Si daca stai cu ochii pe promotiile magazinelor de produse electronice si electrocasnice vei avea toate sansele sa cumperi laptopuri ieftine. Poti gasi, cu putin noroc, discount-uri care sa ajunga chair si la 30% -40%. O scadere mare din pretul initial vei obtine in peroade de promotii cum este Black Friday, de exemplu.

            Conceptul a pornit din Statele Unite ale Americii apoi s-a raspandit, usor, usor in multe tari. Si in Romania se tine Black Friday, de cativa ani. Este o optiune de tinut minte pentru toamna aceasta, daca nu ai nevoie urgent de un computer portabil, ca sa iti cumperi laptopuri ieftine.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Comerț Online

Nr Anunț

5625

Dată Actualizare

19-02-2015 15:23:12