Hidrostop

ANUNȚ EXPIRAT
  • Hidrofugantul HIDROSTOP se utilizeaza atat pentru realizarea unor sape/tencuieli impermeabile pentru apa cat si pentru turnarea unor structuri din beton sau beton armat impermeabile.
  • Acesta se introduce in compozitia mortarului sau betonului in faza de preparare/malaxare a acestuia, dizolvat in apa de preparare. In cursul procesului de intarire a mortarului/betonului substanta activa din HIDROSTOP se transforma intr-un gel pe baza de compusi ai calciului. 
  • Acesta obtureaza porozitatea materialului iar prin grupele sale hidrofuge modifica proprietatile tensioactive ale apei la contactul cu peretii capilarelor din materialul solid (mortar/beton). In acest fel fenomenul de ascensiune capilara al apei se transforma in depresiune capilara iar formarea igrasiei deasupra nivelului fundatiei, in zona de zidarie este imposibila. 
  • Daca se executa sapa de egalizare de pe suprafata fundatiei cu o compozitie ce contine HIDROSTOP peste care ulteror se inalta zidaria umezeala nu urca in zidarie chiar daca fundatia din beton nu este hidrofugata. 

Mod de utilizare:

  • se dizolva produsul HIDROSTOP in apa de preparare a mortarului sau a betonului in betoniera aflata in functiune. Cantitatea de HIDROSTOP necesara va fi de 10% din greutatea cimentului utilizat la prepararea mortarului sau betonului.
  •  la realizarea compozitiei, cantitatea de apa va fi micsorata cu echivalentul cantitatii de HIDROSTOP introdusa.
  • dupa dizolvare (solutia apoasa este omogena), se adauga cimentul si balastrul (nisip, pietris) si se omogenizeaza amestecul conform presciptiilor. Compozitia rezultata este mortarul sau betonul hidrofugant. 

 Atentie: nu se adauga var la prepararea mortarelor !!! 

Mod de actiune:

  • in timpul prepararii mortarului sau betonului, compusii chimici din produsul HIDROSTOP se transforma in saruri de calciu greu solubile care se localizeaza in porii materialului de constructie.
  • au proprietati puternic hidrofuge si impiedica penetrarea apei in materialul solid (mortar, beton). Protectia hidrofuga este permanenta deoarece sarurile de calciu nu migreaza din pori, fiind insolubile in apa. 
Informații de contact

Judet

Timis

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Comerț Online

Nr Anunț

5017

Dată Actualizare

20-12-2014 12:23:58