Cursuri ONLINE pentru Standarde ISO 9001 & 14001 & 45001

ANUNȚ EXPIRAT

BENEFICIILE & ofertele CURSURILOR ONLINE oferite de CISEO:


  •               PUTETI ACCESA PLATFORMA NON-STOP, nu sunteti conditionata de un program fix intre 09:00 – 17:00 ca la un curs la sala sau LIVE
  •               AVETI 3 LUNI LA DISPOZITIE, comparativ cu 3 zile in care trebuie sa parcurgeti cerintele, tehnicile de auditare si studiile de caz.
  •               AVETI UN LECTOR, auditor cu experienta la dispozitie, putand obtine printr-un schimb de e-mail toate informatiile necesare sau chiar programand o sesiune telefonica.
  •               ECONOMISITI BANI, cursul ONLINE va aduce acum o reducere cumulata de 50% : https://ciseo.ro/servicii/reduceri-de-pret-cursuri-online/
  •               PUTETI TESTA ACUM modul de parcurgere a cursului, trimitand un formular de inscriere https://ciseo.ro/acord-cursuri-ciseo/ si un mail in acest sens
  •               CONTINUT CONSISTENT: Cursurile online din Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO® pun un accent deosebit pe aspectele esentiale din standardele / temele studiate, studii de caz si exemple utile din experienta practica a auditorilor certificati, ce consta in mii de ore de audit efectuate. Fiecare curs contine o cantitate mare de informatii utile, bine organizata si structurata, ce nu poate fi comparata cu alte cursuri similare oferite in Romania.


Diploma emisa dupa un astfel de curs are o valoare IDENTICA cu o DIPLOMA OBTINUTA la un curs LIVE sau la sala, fiind emisa e catre un Organism de Certificare acreditat si cu experienta in certificarea sistemelor de management.

Mai jos veti regasi ofertele pentru toate cursurile online din Platforma “Training & Certificare Personal” powered by CISEO.

OFERTE ONLINE: https://ciseo.ro/servicii/cursuri-online/ 

(Nota: Ofertele online contin exemple - imagini din cursurile online) 

OFERTE PDF: 

(Click pe numele cursului pentru a deschide si salva oferta PDF)

Cerinte ISO 9001 

Cerinte ISO 14001 

Auditor Intern ISO 9001

Auditor Intern ISO 14001

Auditor Extern ISO 9001

Aici veti gasi Reducerile de pret pentru Cursurile Online din Platforma "Training Certificare Personal" powered by CISEO:  https://ciseo.ro/servicii/reduceri-de-pret-cursuri-online/


Va invitam sa testati platforma CISEO https://ciseo.ro/servicii/cursuri-online/ si va ramanem alaturi pentru orice alte intrebari!


Informații de contact

Judet

Toată Țara

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Prestări Servicii

Nr Anunț

20047

Dată Actualizare

05-08-2020 19:26:23