colaboratori TAZZ

ANUNȚ EXPIRAT

Caut colaboratori tazz cu mașina proprie sau închiriată de la mine 200 de lei chiria mașini pe săptămână. Se poate si cu scuter. 

Tot ce trebuie sa stiti găsiți aici. 0% comision

- TARIF 14 lei/comanda efectuata. . In aceasta varianta tariful este UNIC per comanda efectuata indiferent de distanta parcursa pt ridicarea/livrarea unei comenzi.

Câstigi venituri suplimentare, lucrând dupa propriul program! Poti folosi scuterul, bicicleta sau masina!

Tazz by eMAG este o aplicatie pentru mai multe feluri de livrare, un serviciu prin care tu poti sa livrezi mancare sau diferite alte lucruri de la diferite restaurante/magazine/farmacii si sa castigi bani frumosi din asta !

Livrarea: Trebuie sa te îndrepti catre restaurant/magazin/loc de preluare comanda. Dupa ce ai ridicat comanda de la locatie, mergi catre client!

Destinatia: Folosind aplicatia Tazz impreuna cu aplicatiile de navigare ajungi usor la client!

Plata castigurilor : Plata se face la fiecare 2 saptamani ( bi-lunar ).

**OFERIM CADRU PERFECT LEGAL DE MUNCA CU CONTRACT DE MUNCA FULL-TIME SAU PART-TIME IN FUNCTIE DE PREFERINTELE SI SITUATIA DVS. - DETALII LA INTERVIU**

De ce ar trebui sa deveniti partener de livrare Tazz ?

- Flexibilitate totala

- Plati bi-lunare

- Nu se cere experienta

Ce este necesar pentru a livra:

- Smartphone ANDROID

- Varsta minima : 18 ani

- Buletin +permis conducere

- O suma de aprox 150-250 lei CASH pe care curierul sa ii detina asupra sa in permanenta pentru rulaj. Din acesti bani se vor plati la locatii/restaurante comenzile care sunt cu plata cash de catre client. Atunci cand clientul specifica plata CASH la o comanda, curierul plateste comanda la locatie/restaurant din banii proprii si incaseaza aceeasi suma platita de la clientul final la care livreaza comanda. Astfel nu veti ramane niciodata cu bani in minus fata de suma initiala sau cu surplus de bani dupa finalizarea unei comenzi. Nu exista riscul sa nu incasati banii de la clientul final, daca acesta nu raspunde returnati comanda la restaurant si va returneaza acestia banii, fiind raspunzatori pt verificarea clientilor in cazul comenzilor cu plata CASH.

Mai multe detalii puteti solicita oricand la telefon 0774087497

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Transporturi

Nr Anunț

20249

Dată Actualizare

13-01-2021 11:05:02