Calorifer din otel Ferroli GR F 22 600X800

ANUNȚ EXPIRAT


Model GR F 22 600X800

Grosime otel (mm) 1,2

Presiune maxima de lucru (bar) 10

Temperatura maxima de lucru (°C)

110

Putere W Δt50°C: 1331W

Volum de apa (l) 4.72 l

Garantie (ani) 10

Datorita proprietatilor tehnice, dar si a celor estetice, acest Calorifer din otel Ferroli GR F 22 600X800 este o solutie optima atat pentru aplicatiile rezidentiale cat si industriale. Caloriferele din otel sunt printre cele mai utilizate tipuri de calorifere fiind preferate in randul utilizatorilor datorita randamentului termic superior, datorita rezistentei acestora si nu in ultimul rand datorita pretului avantajos.

Cu un stil minimalist si elegant, radiatoarele din otel, tip panou, Ferroli, au fost gandite pentru a se adapta perfect atat spatiilor de locuit cat si spatiilor de birouri sau magazinelor ce folosesc instalatii centralizate pentru incalzire.

Dispuse pe mai multe dimensiuni cu unul, doua si trei randuri de panouri convective, radiatoarelor din otel GR F au avantajul de a putea fi amplasate in orice colt al incaperii, alegand dimensiunea potrivita in functie de spatiului disponibil si de gradul de izolare al incaperii.

Caloriferul Ferroli 22 K prezinta o serie de caracteristici ce ii atesta calitatea superioara:- Convectorii sunt sudati, pentru reducerea pierderilor de caldura si pentru performanta ridicata. - Testate la presiune de 13 bar. - Tratament special aplicat pentru asigurarea unei acoperiri perfecte si rezistenta performanta ridicata. - Protectie impotriva lovirii sau deteriorarii in timpul transportului si depozitarii datorita ambalajului solid. - Usor de curatat si intretinut datorita grilei superioaresi capacelor laterale detasabile. - Sunt realizate in conformitate cu standard EN 442

Beneficiaza de tratament special aplicat pentru asigurarea unei acoperiri perfecte si rezistenta la coroziune;

Convectorii sunt sudati, pentru reducerea pierderilor de caldura si pentru performanta ridicata;

Este usor de curatat si intretinut datorita grilei superioare si capacelor laterale detasabile;

Este realizat in conformitate cu standardul EN 442.

Acestea sunt usor de manevrat datorita materialului din care sunt fabricate

Datorita inertiei termice scazute, caloriferele din otel au o distributie rapida a caldurii in camera

Sunt usor de montat si au incluse accesoriile necesare pentru montaj: dibluri, dop si aerisit

Datorita designului simplu, tip panou, sunt foarte usor de asortat cu mobila din incapere.

 Otelul din care sunt produse caloriferele GR F este de calitate superioara, cu o grosime de 1.2 mm, iar pentru o protectie eficienta si durabilitate ridicata, acestea sunt acoperite cu doua straturi de vopsea ecologica pe baza de apa :

Primul strat, epoxidic cu polimerizare in cuptor la 180°C, cu tratament anterior de degresare si fosfatare.

Al doilea strat, de finisaj, cu pulberi epoxidice RAL 9016, conform DIN 55900 care asigura o rezistenta la coroziune de 200 ore in ceata salina si 500 ore in umiditate.Calorifer-din-otel-Ferroli-GR-F-22-600-ambalat

Pentru evitarea lovirii si deteriorarii in timpul transportului si depozitarii, ambalarea caloriferului se realizeaza in urmatoarele conditii: capetele acestuia sunt protejate cu protectie de carton, iar colturile cu protectie de plastic; consolele metalice de sustinere sunt asezate pe latime; se utilizeaza ambalaj dublu cu folie de nylon cu bule si folie de plastic.

Informații de contact

Judet

Mures

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Casă și Grădină

Nr Anunț

20367

Dată Actualizare

31-03-2021 11:43:58